Kartica vjernosti

 

Opći uvjeti korištenja Kartice povjerenja

 

Opći uvjeti korištenja Kartice povjerenja

 

Pučko otvoreno učilište Libar  izrađuje Karticu povjerenja u suradnji sa partnerom: Pomorsko učilište Adria Libar.

Svaki kandidat koji pohađa izobrazbu Pučkom otvorenom učilištu Libar  ima pravo postati korisnik Kartice povjerenja POU Libar.

Kartica povjerenja POU Libar (u daljnjem tekstu Kartica povjerenja) nudi isključivo pogodnosti te ne stvara nikakvu obvezu za korisnika kartice.

Po pristupanju izobrazbi u Pučkom otvorenom učilištu Libar  prema vlastitom izboru i ispunjenja pristupnice u jednoj od poslovnica Učilišta (Šibenik, Zadar, Split, Rijeka, Zagreb) kandidat dobiva na korištenje Karticu povjerenja.

Kartica povjerenja glasi na ime, nije prenosiva i nema vremensko ograničenje.

Uz predočenje Kartice povjerenja POU Libar kandidat ostvaruje pogodnosti, kako slijedi:

10 % popusta na sve programe osposobljavanja i izobrazbe u Pučkom otvorenom učilištu Libar (Šibenik, Zadar, Split, Rijeka, Zagreb) plaćene u gotovini ili debitnom/gotovinskom karticom

6 % popusta na sve programe osposobljavanja i izobrazbe u Pučkom otvorenom učilištu Libar (Šibenik, Zadar, Split, Rijeka, Zagreb) plaćene kreditnom karticom (jednokratno ili na rate)

10 % popusta na svaki daljnji programe izobrazbe u Pomorskom učilištu Adria Libar (Šibenik, Zadar, Split, Rijeka, Zagreb) plaćen u gotovini ili debitnom/gotovinskom karticom

6 % popusta na svaki daljnji programe izobrazbe u Pomorskom učilištu Adria Libar (Šibenik, Zadar, Split, Rijeka, Zagreb) plaćen  kreditnom karticom (jednokratno ili na rate)

Korisnik Kartice povjerenja POU Libar za sva plaćanja sakuplja bodove, uključujući i kupovinu na rate, kao i plaćanje putem interneta, sukladno odslušanim tečajevima. U ukupan broj bodova uračunavaju se i sva plaćanja u partnerskoj tvrtki ( Pomorsko učilište Adria Libar).

Bodovi su određeni prema unaprijed utvrđenoj bodovnoj ljestvici:

  • za  100,00 kuna potrošenih u Pučkom otvorenom učilištu Libar i Pomorskom učilištu Adria Libar sakuplja se  1 bod.

Sakupljenim bodovima korisnik Kartice povjerenja ostvaruje pravo na popust prema sljedećim bodovnom pragu:

SAKUPLJENI BODOVI

POPUSTI

100

25 % popusta na sljedeći tečaj ili na paket tečajeva plaćen odjedanput, uz rok od 12 mjeseci za konzumaciju prava na popust (u bilo kojoj poslovnici)

Kada korisnik Kartice povjerenja realizira pravo na popust temeljem sakupljenih bodova tada ostvaruje jednokratno popust koji mu donose bodovi, a temeljem uplaćene razlike ostvaruje pravo na sakupljanje novih bodova.

Ukoliko korisnik Kartice povjerenja ne realizira pravo na gore utvrđeni popust u roku od 24 mjeseci od trenutka stjecanja tog prava do tada  stečeni bodovi se brišu.

Polaznik tečaja za kojega uplatu izvrši njegov poslodavac ostvaruje pravo na popust sukladno ovim Općim uvjetima korištenja kartice povjerenja.

Popusti se ne zbrajaju osim ako isto nije navedeno u ponudi i najavi programa. Ukoliko za određene programe izobrazbe vrijede posebni popusti tada se korisniku Kartice povjerenja odobrava popust koji je povoljniji za korisnika.

Korisnici Kartice povjerenja partnera ostvaruju popust na sve programe izobrazbe u Pučkom otvorenom učilištu Libar, kako slijedi:

10 % za korisnike Kartice povjerenja Pomorskog učilišta Adria Libar.

Izdavač Kartice povjerenja Adria Libar je Pomorsko učilište Adria Libar d.o.o., OIB: 87308084694, Obala kneza Trpimira 55, 23000 Zadar.

U slučaju gubitka ili krađe kartice, vlasnik može zatražiti zamjensku karticu u najbližoj poslovnici Učilišta.

Izdavatelj ima pravo otkazati korištenje kartice vlasniku zbog zlouporabe, a prema odluci Uprave Učilišta.

Donošenjem Općih uvjeta prihvaćanja kartice povjerenja prestaje važiti čl.4 Odluke o  kriterijima i načinu odobravanja popusta na važeći cjenik za programe izobrazbe.

Prihvaćanjem Općih uvjeta prihvaćanja kartice povjerenja kandidat je sporazuman osobne podatke koje je naveo/la u pristupnici/zahtjevu ili koje Učilištu dostavi na drugi način, ustupiti na obrađivanje i razmjenu istih između Pukog otvorenog učilišta Libar i partnera (Pomorsko učilište Adria Libar) isključivo u poslovne svrhe. Pučko otvoreno učilište Libar je obavezno zaštiti iste od neovlaštenog otkrivanja i upotrebe od strane treće osobe. Sukladno čl. 21 Zakona o zaštiti osobnih podataka (Narodne Novine br.106/12) Učilište je obavezno informirati kandidate o mogućnosti neprihvaćanja upotrebe osobnih podataka u svrhu marketinga, te se u takvom slučaju podaci kandidata ne smiju koristiti.

Korisnik Kartice povjerenja svojim potpisom potvrđuje da je upoznat sa Općim uvjetima korištenja kartice povjerenja koje u cijelosti prihvaća.

NEWSLETTER

Prijavite se naš newsletter i primajte obavijesti i ponude iz POU Libar!

APLIKACIJA ZA POLAZNIKE

PRIJAVOM U VAŠE KORISNIČKO SUČELJE ISKORISTITE DODATNE MOGUĆNOSTI VAŠEG OBRAZOVANJA U LIBRU!

USKORO! U izradi!

  KORISNIČKA PRIJAVA:

 



  ONLINE

  Hrvatska

  +385 022 201 166

 

  info@libar.net

  ZADAR

  Obala kneza Trpimira
       23000 Zadar

  +385 23 334 974

  +385 23 334 174

  info@libar.net

  SPLIT

  Kopilica 62
       21000 Split

  +385 21 382 246

 +385 21 485 730

  info@libar.net

  RIJEKA

  Osječka 50
       51000 Rijeka

  +385 51 343 512

 +385 51 684 436

  info@libar.net

  ŠIBENIK

  Draga 2
       22000 Šibenik

  +385 22 201 166

 +385 22 201 165

  info@libar.net


Koncept cjeloživotnog učenja zamisao je sustavnog učenja u svim životnim razdobljima i u svim oblicima u kojima se ostvaruje (formalno, neformalno i informalno)

Copyright © 2024   •   POU Libar   •   Sva prava pridržana
Web dizajn i izrada: MEDIAN kreativna rješenja