Knjiga dojmova

 

     

 

MATIJA GAJIĆ

Što se školovanja tiče, imam samo pohvale za profesore i osoblje učilišta. Najveći utisak je, osim stručnosti zaposlenika, ostavila ta dostupnost i „ljudskost“, gdje je stvarno svima u cilju da budete zadovoljni i uspješno završite školovanje. Učilište je bila moja odskočna daska za daljnje školovanje i usavršavanje, jer smatram da, ako želiš biti kompetitivan i “rasti” u ovoj industriji, školovanja i nadogradnje znanja nikad dosta. Smatram da je to sasvim normalno jer tehnika i navigacija konstantno idu naprijed. 

 

 

FILIP MARIĆ

Pomorski nautičar

Shvatio sam da, ako upišem program prekvalifikacije, mogu dobiti puno više mogućnosti i raditi ono što želim. Odustao sam od kineziologije i obratio se učilištu. Ovdje sam upoznao puno predavača koji su aktivno u struci, koji su mi približili i pojasnili kako sve funkcionira te sam se odlučio za kadeturu, kako bih kasnije imao više mogućnosti za zaposlenje. Program za pomorske nautičare je omjer dobre teorije i puno praktičnih vježbi. Dosta polaznika je zaposleno, već navigaju tako da se predavanja i polaganja prilagođavaju polazniku. 

    

 

JELENA M.

Polaznica “Gluten free radionice”

Ja sam zaista uživala na gluten free radionici. Radionica je usko vezana za moj način prehrane tako da sam naučila nešto novo što ću svakako primjenjivati u svojoj kuhinji. Profesorica Biserka Šmit  i gospođa Ana Cigić bile su zaista susretljive i inspirativne, odgovarale su na sva naša pitanja i bilo je divno učiti od njih. Zahvaljujem Vam na prilici što sam mogla sudjelovati na radionici i zaista vjerujem da nije zadnji put da smo se družili. Također se zahvaljujem na receptima.

 

 

MIRKO VINCEK 

Tehničar za brodostrojarstvo

Moram pohvaliti profesore kod kojih sam polagao na susretljivosti i razumijevanju s obzirom na to da sam puno puta znao nazvati ili poslati mail kad sam imao nekih poteškoća s gradivom i uvijek su bili spremni pomoći. Najveći utisak mi je ostavila dobra organiziranost učilišta i prilagodba samom polazniku. Općenito mogu reći da imam samo pozitivna iskustva i preporučio bih svakome tko se odluči na školovanje i u ozbiljnijim godinama.

 

 

ERŽEBET MEDURIĆ HORVAT

Polaznica seminara u sklopu projekta "Obrazovanje za poduzetništvo 2012."

Sve pohvale učilištu Libar, Razvojnoj agenciji i Ministarsvu poduzetništva na besplatnim seminarima za poduzetnike. U učilištu ističem ljubazno osoblje i kompetentne predavače. Ovi besplatni seminari puno znače za nezaposlene u našoj županiji jer se radi o stjecanju znanja i učenju iz prakse i primjera. Evidentno je da ima sredstava u fondovima, samo treba kvalitetnih projekata, vizija, volja, rad i upornost. Educiranje je cjeloživotni proces!

 

 

   

 

NEWSLETTER

Prijavite se naš newsletter i primajte obavijesti i ponude iz POU Libar!

APLIKACIJA ZA POLAZNIKE

PRIJAVOM U VAŠE KORISNIČKO SUČELJE ISKORISTITE DODATNE MOGUĆNOSTI VAŠEG OBRAZOVANJA U LIBRU!

USKORO! U izradi!

  KORISNIČKA PRIJAVA:

   ONLINE

  Hrvatska

  +385 022 201 166

 

  info@libar.net

  ZADAR

  Obala kneza Trpimira
       23000 Zadar

  +385 23 334 974

  +385 23 334 174

  info@libar.net

  SPLIT

  Kopilica 62
       21000 Split

  +385 21 382 246

 +385 21 485 730

  info@libar.net

  RIJEKA

  Osječka 50
       51000 Rijeka

  +385 51 343 512

 +385 51 684 436

  info@libar.net

  ŠIBENIK

  Draga 2
       22000 Šibenik

  +385 22 201 166

 +385 22 201 165

  info@libar.net


Koncept cjeloživotnog učenja zamisao je sustavnog učenja u svim životnim razdobljima i u svim oblicima u kojima se ostvaruje (formalno, neformalno i informalno)

Copyright © 2024   •   POU Libar   •   Sva prava pridržana
Web dizajn i izrada: MEDIAN kreativna rješenja