OPIS:

Ulaskom Hrvatske u Europsku uniju otvorile su se brojne mogućnosti za dobivanje financijskih sredstava iz EU fondova. Natječaji su česti i raznovrsni, a ova bespovratna sredstva namijenjena su provedbi projekata iz raznih područja. Tako su dosad u Hrvatskoj financijski potpomognuti brojni kulturni, umjetnički, humanitarni, obrazovni i sportski projekti, a mogućnosti za daljnja financiranja rastu svakim danom. Ipak, kako bi se ostvarilo sufinanciranje, potrebno je znati odabrati ili kreirati kvalitetan projekt, pripremiti adekvatnu natječajnu dokumentaciju i ideju cijelog projekta sistematizirati u smislenu cjelinu. Također, po ostvarenim financijskim sredstvima, potrebno je pobrinuti se da ona budu utrošena u ono za što su namijenjena, te osigurati maksimalno učinkovitu provedbu projekta. Stoga je logično da se rastom interesa za financiranje iz EU fondova pojavljuje potreba za stručnim kadrom koji će se posvetiti tome da idejni projekti zažive uz pomoć financijskih sredstava Europske unije. Bilo da već imate nekoliko vlastitih projekata u planu, ili želite doprinijeti razvoju svoje okoline brojnim mogućnostima iz EU fondova, stručno usavršavanje u POU Libar pravi je korak za Vas! Ovo usavršavanje svojim polaznicima osigurava stručna znanja i vještine koje im omogućavaju da prepoznaju prilike za financiranje iz EU fondova, osmisle i oblikuju projektnu ideju, izrade financijski plan, pripreme potrebnu dokumentaciju za prijavu na natječaj, provedu projekt i upravljaju njime. Ukratko, ovo stručno usavršavanje nastavnim planom prati „život“ projekta od ideje do zaključka, uz obučavanje o svim popratnim situacijama do kojih može doći tijekom provedbe. Po završetku usavršavanja, stečeno se zvanje upisuje u e-radnu knjižicu. Ovo je zanimanje sveobuhvatno, natječaji za sufinanciranje raspisuju se u brojnim poljima, pa su tako poznate mogućnosti poticaja za poljoprivredu, sufinanciranje malih poduzetnika, sufinanciranje projekata za mlade, i još mnogo toga. Stručno usavršavanje za vođenje EU projekata namijenjeno je osobama s minimalno završenim preddiplomskim studijem. Ukoliko je i Vama jasna širina mogućnosti koju nudi suradnja sa fondovima EU, preostaje Vam samo doći u POU Libar i svojim djelovanjem započeti pozitivne promjene u svojoj okolini!

 

ODOBRENJE:

Svaki polaznik po završetku programa i uspješno položenom završenom ispitu dobiva uvjerenje priznato od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja te Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih koje se upisuje u e-radnu knjižicu.

 

UVJETI:

Završen baccalaureus - status prvostupnika na nekoj od visoko obrazovnih ustanova u Republici Hrvatskoj


Pošaljite upit ili prijavu:

 

NEWSLETTER

Prijavite se naš newsletter i primajte obavijesti i ponude iz POU Libar!

APLIKACIJA ZA POLAZNIKE

PRIJAVOM U VAŠE KORISNIČKO SUČELJE ISKORISTITE DODATNE MOGUĆNOSTI VAŠEG OBRAZOVANJA U LIBRU!

USKORO! U izradi!

  KORISNIČKA PRIJAVA:

   LIBAR ŠIBENIK

  Draga 1
       22000 Šibenik

  +385 22 201 166

 +385 22 201 165

  info@libar.net

  LIBAR ZADAR

  Obala kneza Trpimira
       23000 Zadar

  +385 23 334 974

  +385 23 334 174

  info@libar.net

  LIBAR SPLIT

  Kopilica 62
       21000 Split

  +385 21 382 246

 +385 21 485 730

  info@libar.net

  LIBAR RIJEKA

  Osječka 50
       51000 Rijeka

  +385 51 343 512

 +385 51 684 436

  info@libar.net

  LIBAR ZAGREB

  Zaharova ulica 5

  +385 1 389 9904

 +385 1 389 9970

  info@libar.net


Koncept cjeloživotnog učenja zamisao je sustavnog učenja u svim životnim razdobljima i u svim oblicima u kojima se ostvaruje (formalno, neformalno i informalno)

Copyright © 2018   •   POU Libar   •   Sva prava pridržana
Web dizajn i izrada: MEDIAN kreativna rješenja